×
A honlap erotikus tartalommal bír.<br/>Megtekintését kizárólag 18 éven felüliek számára ajánljuk!

Ön elmúlt 18?

Igen Nem

Videó a Red Bull első útjáról2023.02.23. ● Saját

Csapatfőnökük szerint még egy autójukba sem öltek annyi munkát, mint a 2022-es RB18-asba, mely extrém megoldásaival máris a figyelem középpontjában áll.

Nagyon nem akarta megmutatni az új autóját a Red Bull, ám a szerdai tesztrajton már nem rejtegethették tovább. Most a boxutca az extrém kialakítást kapó oldaldobozáról beszél. A csapat a múlt héten filmes napon járatta be az RB18-ast, ám arról csak kevés felvétel szivárgott ki. Miután most már színre léptek, a csapatuk közzétette a silverstone-i forgatáson készült videóját.

Abban Christian Horner csapatfőnök a következőket mondta az új autójukról: „Az RB18-as a csapat valaha volt legnagyobb erőfeszítésének az eredménye. A megtestesülése a színfalak mögött végzett sok órányi kemény munkának.”

Sergio Pérez akkor még nem próbálhatta ki az új modellt, kívülről figyelve viszont nagyon lelkes volt. „Igazán klasszul mutat. Egyből látszik rajta, milyen sokat dolgoztak vele az embereink a gyárban. Magabiztos vagyok, igazán remélem, hogy az autónk egyből nagyon gyors lesz.”

Horner hozzátette: „Mindig izgalmas, amikor az új autó először hagyja el a garázst. Ez az az autó, amivel a következő huszonhárom versenyt fogjuk teljesíteni. Ez mindig izgalmas pillanat a csapatunk számára. Ebben a sportban minden teljesített körrel tanulhatsz valamit, még egy hideg silverstone-i délutánon is.”