×
A honlap erotikus tartalommal bír.<br/>Megtekintését kizárólag 18 éven felüliek számára ajánljuk!

Ön elmúlt 18?

Igen Nem

Sherrock "vegyes érzések": Darts Tour Card a célkeresztjében2022.12.20. ● Saját

Második világbajnokságának hirtelen véget érése után Fallon Sherrock szeretne érvényesülni a Darts Touron. A 27 éves angol nő célja, hogy 2022-ben úgynevezett Tour Cardot szerezzen, amellyel a világszövetség, a PDC számos versenyén indulhatna.

"A játékom erősebb, mint egy-két évvel ezelőtt volt, így egy kicsit magabiztosabb vagyok, hogy túljutok a Q-Schoolon" - mondta Sherrock a honfitársától, Steve Beaton-tól elszenvedett 3-2-es vereség után Londonban. A 2020-as világbajnoksággal ellentétben Sherrocknak ezúttal egyetlen győzelem sem sikerült a világ legfontosabb tornáján.

Ha a "Queen of the Palace", ahogy Sherrockot nevezik, sikerülne a kvalifikációs iskolán keresztül Tour-kártyát szereznie, az még több ajtót nyitna meg előtte. "Csak több lehetőséget és esélyt szeretnék, hogy bizonyítsak. Kiváltság ezekkel a játékosokkal játszani" - mondta Sherrock. A veterán Beaton dicsérte az Alexandra Palace-ban rendezett szoros mérkőzés után. "Fallon nagyon jól játszott, egyáltalán nem hagyott elhúzni. Egyszerűen kegyetlen" - kommentálta a mérkőzést a "The Bronzed Adonis" becenévre hallgató Beaton, aki 31. világbajnokságát játssza.

Sherrock számára most már semmi sem lesz a várva várt harmadik körös párharc a címvédő walesi Gerwyn Price-szal. "Vegyes érzésekkel tölt el a mai este. Nagyszerű hangulat, nagyszerű szurkolók, nagyszerű esemény. Természetesen csalódott vagyok, de biztosan visszatérek" - írta Sherrock a Twitteren. A második nő, Lisa Ashton csütörtök este egyértelműen kiesett. Ashton az elmúlt két évben már rendelkezett a turnékártyával, amit most Sherrock is ki akar érdemelni.