×
A honlap erotikus tartalommal bír.<br/>Megtekintését kizárólag 18 éven felüliek számára ajánljuk!

Ön elmúlt 18?

Igen Nem

Sérülés miatt lemaradt a téli olimpiáról, öngyilkos lett2023.02.04. ● Saját

Nehéz szívvel versenyezhet az ausztrál csapat a pekingi téli olimpián: hat nappal azt követően, hogy bejelentették az eltűnését, múlt héten holtan találták Brisbane-ben Brittany George-ot, az ausztrálok egykori síakrobatáját. Sajtóértesülések szerint önkezével vetett véget az életének.

A 24 éves sportoló 2017 és 2020 között számos verseny indult ausztrál színekben, több versenyen is az első ötben zárt, 2019. január 28-án pedig megnyert egy viadalt Lake Placidben.

Nagy álma az volt, hogy ott lehessen a pekingi olimpián, azonban súlyos hátsérülése korai visszavonulásra kényszerítette. George néhány hónappal korábban őszintén beszélt mentális betegségéről.

"Nem volt személyazonosságom, egészen kicsi korom óta a sportolónak tituláltak. Mindent beleadtam, minden másodlagossá vált, mindent vagy semmit játszottam" 

– mesélte a Coaching the Mind podcastnak októberben.

A visszavonulásával pedig egyszerűen nem találta meg a helyét az életben.

"Addig sportoló voltam., De ki vagyok én, mint ember? Ki az a Brittany? Ezt nem tudom és minden nap azért küzdök, hogy megtudjam"

– tette hozzá.

Édesapja szerint Brittany volt a legcsodálatosabb ember. „Úgy ragyogott, mint a legfényesebb, legtisztább csillag, amelyet az égből hoztak ide. A szeme tele volt csodával, tudással, megértéssel, tiszta lelkéből pedig szeretet és együttérzés áradt mindenki iránt.”

GoFundMe-oldal eddig közel 9000 dollárt gyűjtött össze a család megsegítésére.

-24.hu-