×
A honlap erotikus tartalommal bír.<br/>Megtekintését kizárólag 18 éven felüliek számára ajánljuk!

Ön elmúlt 18?

Igen Nem

Rafael Nadal az Australian Open meglepetésembere2023.01.19. ● Saját

Rafael Nadal az Australian Open egyik favoritja? A spanyol valószínűleg még maga sem tudna válaszolni erre a kérdésre. Hosszú sérülése után eddig jó formában van - de még nem kapott megfelelő kihívót.

Rafael Nadal úgy ünnepelte szerdán (01.19.) a Yannick Hanfmann elleni fölényes háromszettes győzelmét (6:2, 6:3, 6:4), mintha különösen szoros meccs lett volna. A spanyol csak azt tette, amit mindig is szokott, ha teniszpályán van: vad ütéseivel körbe-körbe lőtte a kis sárga labdát, és addig-addig gyakorolt állandó nyomást a németre, amíg az kénytelen volt megadni magát ésa beadni a törülközőt.

Ez egy tipikus Nadal-játék volt. Rövid és kompromisszummentes. Hanfmann, aki nem játszott rosszul, teljesen el volt havazva. "Erős ütésekkel, jó szervával és sok potenciállal rendelkező játékos. A teniszének a szintje sokkal magasabb, mint a ranglistán, ez kétségtelen" - mondta Nadal elismeréssel beszélve ellenfeléről. Hanfmann a 126. helyen áll a világranglistán. Ez egy másik dolog, ami mindig is jellemezte a spanyolt: az ellenfelek iránti tisztelet.

-sportschau-