×
A honlap erotikus tartalommal bír.<br/>Megtekintését kizárólag 18 éven felüliek számára ajánljuk!

Ön elmúlt 18?

Igen Nem

NFL: St. Brown történelmet ír, Packers a rájátszásban2022.12.21. ● Saját

Amon-Ra St. Brown lett az első német profi futballista, aki két touchdownt szerzett az amerikai profi ligában, az NFL-ben. Többek között a Green Bay Packers is profitált a Detroit Lions győzelméből, így kvalifikálta magát a rájátszásba. Tom Brady Buccaneers együttese pont nélkül maradt.

A Detroit Lions vasárnapi (2021.12.19.), Arizona Cardinals elleni meglepő 30:12-es győzelmében a wide receiver St. Brown 37 yardos futása után 9:0-ra alakította az eredményt az end zone-ba. A győzelem ellenére a Lions már nem juthat be a rájátszásba.

Két héttel ezelőtt a német-amerikai a Minnesota Vikings elleni mérkőzésen szerezte az első touchdownt. Az óra lejártával St. Brown elkapta Jared Goff irányító passzát, a Detroit 29:27-re nyert és ünnepelhette első győzelmét a szezonban.

Negyedik német a touchdown történelemben
St. Brown volt a negyedik játékos, aki német passzal szerzett touchdownt. Korábban idősebb testvére, Equanimeous (Green Bay Packers/ 2020. december), Jakob Johnson (New England Patriots/ 2020. szeptember) és a korábbi NFL-profi Markus Kuhn (2014. december) érte el ezt a bravúrt. Kuhn a New York Giants mezét viselte, amikor befutott az end zone-ba.

A Packers szükségtelenül teszi izgalmassá a meccset
A Green Bay Packers profitált a Cardinals vereségéből, és az NFC North győzteseként jutott be a rájátszásba. Az irányító sztár Aaron Rodgers 442. touchdownjával beállította Brett Favre franchise-rekordját a Baltimore Ravens szükségtelenül szoros, 31-30-as győzelmével.

Brady Buccaneers továbbra is pont nélkül marad
Tom Brady és a Tampa Bay Buccaneers 9-0-ra kikapott a New Orleans Saints-től, ami 15 év óta az első shutout. 

Colts nagy lépést tesz a rájátszás felé
Vasárnap korábban az Indianapolis Colts már nagy lépést tett a rájátszás felé. 27-17-re nyertek a Jakob Johnsonnal felálló New England Patriots ellen, amely 14 mérkőzésből kilenc győzelemmel továbbra is az AFC East élén áll. A Colts a második helyen áll az AFC South divízióban.

Az első negyed után már 14-0 volt a Colts javára. A félidőre még egy mezőnygólt is rátettek. A Patriots a záró játékrészben visszajött, de nem tudott fordítani.

A futójáték leállt
Az egyik döntő tényező az volt, hogy az Indianapolis megállította a New England futójátékát, és Mac Jones irányító nem találta a megoldásokat a védelmen. A Patriotsnál Nelson Agholornak sérülés miatt korán el kellett hagynia a pályát.