×
A honlap erotikus tartalommal bír.<br/>Megtekintését kizárólag 18 éven felüliek számára ajánljuk!

Ön elmúlt 18?

Igen Nem

Miért volt az NFL hétvége az egyik legjobb a történelemben2023.01.25. ● Saját

Dráma, nagyszerű történetek és élsport - az amerikaifutball-liga NFL-ben olyan rájátszás volt, amelyre sokáig emlékezni fognak.

A "Divisional Round", az NFL rájátszásának "negyeddöntője" legvégén következett be a sport csúcspontja. A Kansas City Chiefs hétfő este (2022.01.24) a Buffalo Billst fogadta - két olyan csapatot, amely a bajnoki cím legforróbb esélyesei közé tartozott, és mindkettőjük első rájátszásbeli mérkőzésén egyértelmű győzelmet aratott. A Chiefs 42:21-re a Pittsburgh Steelers ellen, a Bills 47:17-re a New England Patriots ellen.

Tökéletes játék - mindkettőtől
A támadó tűzijáték várható volt - Patrick Mahomes és Josh Allen végül is az új generáció két legjobb irányítója 26 és 25 évesen, és most fej-fej mellett haladtak. De amit ők ketten ezen az estén nyújtottak, az még a legmerészebb várakozásokat is felülmúlta.

Allen 329 yardot és négy touchdownt passzolt a Billsnek - interception nélkül -, és maga is futott 68 yardot. Mahomes 368 yardot és három touchdownt dobott - szintén interception nélkül -, és maga is 69 yardot és egy touchdownt futott. Többet nem igazán lehet ebben a sportban.

-sportschau-