×
A honlap erotikus tartalommal bír.<br/>Megtekintését kizárólag 18 éven felüliek számára ajánljuk!

Ön elmúlt 18?

Igen Nem

Kézilabda Európa-bajnokság: Spanyolország legyőzte ellenfelét, Dániát és bejutott a döntőbe2023.01.28. ● Saját

Spanyolország bejutott a szlovákiai és a magyarországi kézilabda Európa-bajnokság döntőjébe. A spanyolok az elődöntőben 29:25-re legyőzték a világbajnok Dániát.

A spanyolok kapusa, Gonzalo Perez de Vargas különösen kiemelkedő volt, aki 13 védéssel segítette a csapatát. Az első harmadban ellenfele, Niklas Landin is nagyszerű teljesítményt nyújtott, sok bravúrral, azonban a dánok nem tudták kihasználni a lehetőségeiket.

Csak három gól az első kilenc percben
Mindkét csapat nehezen lendült bele a játékba a kezdetektől fogva. Spanyolország és Dánia is szokatlanul sok hibát vétett a helyzetek előkészítésében, de mindketten koncentráltan dolgoztak, és számíthattak Landin és Pérez de Vargas kapusokra. Ennek ellenére a nyitószakasz furcsa volt: kilenc és fél perc után mindössze három gól esett, ebből kettőt a dán szupersztár, Mikkel Hansen szerzett.

Spanyolország megfordítja a meccset
A szünetben Dánia egy góllal vezetett a regnáló Európa-bajnok ellen. A második harmad közepén azonban a spanyolok koncentráltabbak voltak ellenfelüknél, és először meg is szerezték a vezetést. Különösen Hansen és a szélső játékosok is szokatlanul sokat hibáztak a dánoknál.

Este fél kilenckor Franciaország és Svédország között dől el a spanyolok végső ellenfele.

-sportschau-