×
A honlap erotikus tartalommal bír.<br/>Megtekintését kizárólag 18 éven felüliek számára ajánljuk!

Ön elmúlt 18?

Igen Nem

Hempel a darts világbajnokságon van den Bergh ellen2022.12.19. ● Saját

A debütáló Florian Hempelt viszonylag magányos karácsony fenyegeti a szigeten a londoni darts-világbajnokságon.

Ha a 31 éves kölni születésű játékos a Martin Schindler elleni keddi (22.00 óra) nyitó győzelem után a belga topjátékos Dimitri van den Bergh ellen is nyer, akkor a brit fővárosban töltené az ünnepeket. "Boldog lennék, ha itt maradhatnék karácsonykor, még ha fáj is a lelkem" - mondta Hempel a Sport1-nek.

Az új beutazási korlátozások értelmében Németországban kéthetes karantént kell elrendelni a Nagy-Britanniából hazatérők számára, mivel az új Omikron-változat ott különösen gyorsan terjed. Ha Hempelnek sikerülne a meglepetés az "dreammaker" van den Bergh ellen, akkor Londonban maradna, hogy december 27-től a világbajnokság harmadik fordulóját játssza. "Most már csak a következő meccsre koncentrálok, hogy utána mi lesz, azt nem tudom" - mondta a német.

A barát és edzőtárs Schindler elleni vasárnap esti mérkőzést egyoldalúan 3-0-ra nyerte. "Egyáltalán nem tudok lépést tartani, az iPhone-om egész nap rezeg, nem hiszem, hogy mindenre sikerül válaszolnom" - mondta a korábbi kézilabdakapus Hempel. Azt is elárulta, hogy "túlságosan boldog" volt a nyitó győzelem után. Van den Bergh az ötödik helyen kiemelt, és az év legfontosabb versenyének egyik esélyesének számít.