×
A honlap erotikus tartalommal bír.<br/>Megtekintését kizárólag 18 éven felüliek számára ajánljuk!

Ön elmúlt 18?

Igen Nem

Australian Open - Zverev fölényes győzelemmel a legjobb 16 között, Oszaka kiesett a tornáról2023.01.21. ● Saját

Alexander Zverev Radu Albot fölényes győzelmével bejutott a legjobb 16 közé az Australian Openen. A Kevin Krawietz-Andreas Mies páros szintén bejutott a legjobb 16 közé Melbourne-ben, míg Ashleigh Barty tovább menetel a tornán, a címvédő Naomi Osaka pedig kiesett.

Zverev pénteken (2022.01.21.) harmadik mérkőzését is szettveszteség nélkül nyerte az Australian Openen, a selejtezős Radu Albot (Moldova) ellen 6:3, 6:4, 6:4 arányban tartotta meg a fölényét.

Zverev gyakran tűnt elégedetlennek a játékával harmadik melbourne-i szereplése során. Az erős kezdés után a második szettben többször is kényes helyzetbe került. Öt bréklabdát kellett hárítania - de a mentális erejéről is tanúbizonyságot tett: az olimpiai bajnok teniszező minden alkalommal, amikor szorult a helyzet, képes volt újra koncentrálni, és hiba nélkül túlélni a gyenge fázisokat - például a második szettben, amikor zsinórban három bréklabdát is hárítani tudott.

Ennek ellenére még mindig messze volt a legjobb teniszétől. "Nem éreztem magam tökéletesnek - de ki a tökéletes? Végül is nyertem, és ennek nagyon örülök" - mondta Zverev a győzelem után a pályán adott interjúban.

-sportschau-