×
A honlap erotikus tartalommal bír.<br/>Megtekintését kizárólag 18 éven felüliek számára ajánljuk!

Ön elmúlt 18?

Igen Nem

Anglia, Németország, Magyarország és Olaszország egy csoportban az NL-ben2021.12.19. ● Saját

A nemzetek ligája sorsolásán a Magyar válogatott Angliával, Németországgal, valamint a címvédő Olaszokkal került egy csoportba.

A Nations League 2022/2023-as szezonjában a magyar válogatott az A-liga 3. csoportjába került az Eb-döntős @England, az Európa-bajnok @Azzurri és a @DFB_Team társaságában. #csakegyutt #magyarok #nationsleague @EURO2024FRA pic.twitter.com/DMjSCRc0WP

„Mondhatjuk, hogy mindegyik kalapból a legerősebb csapattal kerültünk össze – mondta a sorsolás után az mlsz.hu-nak Marco Rossi. – Az Európa-bajnok, az Eb-ezüstérmes és Németország, borzasztó nehéz csoport, amelyben ahogy az utóbbi időben már többször is előfordult velünk, ismét mi vagyunk a leggyengébbek. Akkor sem adtuk fel és harcoltunk, és most is ugyanezt fogjuk tenni! Az ellenfelek szinte minden kulcsjátékosa többet ér a szakmai oldalak szerint, mint a mi teljes keretünk. Ennek ellenére, ahogy korábban is, most is arra fogunk törekedni, hogy a legjobbunkat nyújtsuk ellenük. Ismerjük őket, Olaszország kivételével tapasztalatból tudjuk, hogy mennyire erősek. Rengeteget kell majd futnunk és harcolnunk ellenük, egészen biztos, hogy többet lesz náluk a labda, mint nálunk, így a labdaszerzésre és az azt követő játékelemekre kell nagyon felkészülnünk. Szintén előnyünk, hogy pontosan tudjuk, milyen Európa legjobb csapatai ellen futballozni, sőt, ezt a helyzetet már többször megoldották játékosaink emlékezetes mérkőzéseken. Ugyanakkor ha sikeresek akarunk lenni, az idén Anglia és Németország ellen játszott mérkőzéseinket el kell felejtenünk, a jövőben kell gondolkodnunk, mivel azok azok a kivételek voltak, amikor egy kisebb csapat egy erősebb ellen tízből egyszer kiugró eredményt tud elérni, vagyis az alapokról kell felépíteni a játékunkat ellenük, mostantól pedig még nagyobb erővel és elszántsággal dolgozunk azért, hogy ez ismét sikerüljön. Minden mérkőzésnulla-nullával kezdődik és a végeredményt rengeteg apró tényező befolyásolja. Azon leszünk, hogy ezek a tényezők minél kevésbé segítsék ellenfeleinket, és amennyire lehet, harcos, jó játékkal megnehezítsük az életüket.”

 

NEMZETEK LIGÁJA 2022–2023
A-LIGA

1-ES CSOPORT: Franciaország, Dánia, Horvátország, Ausztria
2-ES CSOPORT: Spanyolország, Portugália, Svájc, Csehország
3-AS CSOPORT: Olaszország, Németország, Anglia, MAGYARORSZÁG
4-ES CSOPORT: Belgium, Hollandia, Lengyelország, Wales

B-LIGA
1-ES CSOPORT: Ukrajna, Skócia, Írország, Örményország
2-ES CSOPORT: Izland, Oroszország, Izrael, Albánia
3-AS CSOPORT: Bosznia-Hercegovina, Finnország, Románia, Montenegró
4-ES CSOPORT: Svédország, Norvégia, Szerbia, Szlovénia

C-LIGA
1-ES CSOPORT: Törökország, Luxemburg, Litvánia, Feröer
2-ES CSOPORT: Észak-Írország, Görögország, Koszovó, Ciprus/Észtország*
3-AS CSOPORT: Szlovákia, Fehéroroszország, Azerbajdzsán, Kazahsztán/Moldova*
4-ES CSOPORT: Bulgária, Észak-Macedónia, Grúzia, Gibraltár

D-LIGA
1-ES CSOPORT:
 Liechtenstein, Andorra, Kazahsztán/Moldova*, Lettország
2-ES CSOPORT: San Marino, Ciprus/Észtország*, Málta